Uw eigen ‘custom made’ Masterbatch!

U kent het vast wel, uw klant belt; ‘Doet u maar product X in deze specifieke kleur groen, en oja; Voeg maar wat UV en Anti-Staticum toe. Deze situatie vraagt natuurlijk allereerst om de juiste en volledige input van uw eigen klant. Het is daarna de taak van een kennishebbende en lokale masterbatchfabrikant om dit adequaat voor u op te pakken. Want, zou het niet verstandig zijn om deze benodigdheden in één masterbatch te verwerken?

Tosaf Benelux biedt u deze oplossing en is al jarenlang een betrouwbare partij.  Het laboratorium zorgt voor een ’test-sample’ van uw eigen custom made (combi)masterbatch, de benodigde documentatie en vanzelfsprekend een goede service. Betreft uw behoefte 15KG of juist meerdere tonnages masterbatch, Tosaf Benelux heeft de mogelijkheid om dit voor u te arrangeren.

“Uw eigen ‘custom made’ masterbatch, dit hebben wij bij Tosaf Benelux begrepen!”

Uw unieke kleurreferentie, wellicht in combinatie met UV / AO of Antistaticum? Bij Tosaf Benelux is dit zéér zeker geen uitzondering, sterker nog; het is daadwerkelijk een dagelijkse bezigheid voor onze masterbatch-professionals. Met 5 ‘in-house’ coloristen zijn wij in staat om tientallen nieuwe kleuren per week te ontwikkelen en te sampelen.

Heeft u een eigen specifieke masterbatch wens, of wilt u graag persoonlijk advies? Onze vakspecialisten staan dagelijks voor u klaar!

Klik hier om een labverzoek, geheel vrijblijvend aan te vragen.

Klik hier om contact te zoeken met één van onze professionals.