TOSAF en duurzaamheid

“Door de immer toenemende bewustwording van onze maatschappij als het gaat om de gevaren van ons consumptiegedrag voor onze aardbol heeft de zogenaamde “circulaire economie” in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en deze lijkt geenszins op korte termijn af te zwakken.

Sterker: Hergebruik van materialen zal nog verder toenemen in de jaren die voor ons liggen.

Kunststof is als materiaal bij uitstek geschikt om te recycleren en wordt daarom, naast de vele andere voordelen die het biedt, in steeds meer toepassingen ingezet.

Als Masterbatch producent en onderdeel van de kunststofverwerkende industrie met een groot verantwoordelijkheidsbesef op het gebied van ons milieu heeft Tosaf Benelux in de afgelopen decennia een voortrekkersrol gespeeld bij het ontwikkelen en produceren van Masterbatches voor de kunststof recycle industrie.

Of het nu gaat om het “upgraden” van maalgoederen of regranulaten: Tosaf Masterbatches zorgen voor optimale inkleuring en stabilisatie van uw eindprodukt.

Traditionele markten voor het hergebruiken van kunststoffen als flessenkratten, bakken, bloempotten, containers, etc…  worden tegenwoordig in snel tempo “ingehaald” door andere industrieën die hetzelfde milieubewuste doel hebben.

Spuitgieten, extrusie blazen, Folieblazen, vlak extrusie, regranuleren, rotatiegieten: Welk proces uw voorkeur ook geniet, Tosaf Benelux geeft uw groene produkt elke mogelijke kleur!

Laat ons horen welke uitdagingen en kansen u ziet en wij gaan deze graag met enthousiasme en toewijding samen met u aan.”